Lees reviews van supplementen en vergelijk prijzen op:


donderdag 15 november 2012

Dexaprine review

Dexaprine van Iforce nutrition wordt door veel mensen gebruikt die hun vetpercentage willen laten dalen en hun spiermassa willen behouden. Lees hier een dexaprine review van iemand die dexaprine al voor een langere tijd heeft gebruikt.

Dit is een ingezonden dexaprine review:

Hoe kwam je bij het product dexaprine?
Ik kreeg via body en fitshop een sample opgestuurd, toen ik ze binnen had keek ik eerst op internet naar dexaprine ervaringen van anderen. Er werd me vooral aan geraden om met een halve te beginnen dus dat heb ik ook gedaan. S 'ochtends nam ik bij het ontbijt een half pilletje een kwartier later voelde ik me al een stuk scherper en energieker. Ik had echt een drang om te bewegen. Het beviel me zo goed dat ik de zelfde dag nog een hele pot van deze fatburner bestelde.

Hoe werkt het op langer termijn?
In het begin moet je zeker niet meer dan een halve pil per dag nemen. Na ongeveer twee week iedere dag een halve pil genomen te hebben merkte ik dat het effect af nam qua energie. Ik merkte al wel dat ik al wat vet verloren was. Het beviel me zo goed dat ik dus begon met een pil per dag. De eerste dag dat ik een hele pil nam voelde het weer zoals de eerste keer de halve pil, een perfecte overgang dus. Na ongeveer 1.5 maand dit product te gebruiken met een hele pil zat ik op het gewenste vet percentage. Ik weet zeker dat ik dit niet gehaald had zonder dexaprine.

Waarom vind jij dit de beste fatburner?
 Ten eerste geeft het je meer energie waardoor je meer zin hebt om te trainen en het trainen ook langer vol houd. Ten tweede stimuleert het de vetverbranding met 160% de hele dag door. Ten derde krijg je helemaal geen crash van dit product wat vele fatburners wel hebben. Ten vierde je krijgt minder zin in zoete en vette dingen waardoor het makkelijker is om gezond te blijven eten.
Dexaprine review


Ik hoop dat jullie door mijn dexaprine review overtuigd zijn van dit product, want het helpt je daadwerkelijk je doelen te behalen.

Deel ook jou dexaprine review zodat we hier op de site veel dexaprine reviews krijgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten