Lees reviews van supplementen en vergelijk prijzen op:






woensdag 17 oktober 2012

Dexaprine

Dexaprine
Dexaprine Iforce nutrition is momenteel de beste fatburner die legaal te koop is in Nederland. Maar wat maakt deze fatburner de beste afslankpil? Welke ingredienten bevat dexaprine? En welke bijwerkingen heeft dit product? En waar kan je goedkope dexaprine kopen? Op deze website gaan we hier antwoord opgeven met onder andere dexaprine reviews en aanbiedingen omdat het gewoon het beste product op de markt is.

 Dexaprine is een fatburner, alleen is deze fatburner toch anders dan de meeste fatburners. Fatburners bevatten meestal cafeine die voor een paar uur werkzaam is. Hierdoor krijg je bij het innemen van het product veel energie maar als die paar uur voorbij zijn zul je extreem moe worden, dit wordt ook wel de "crash" genoemt omdat je al je energie kwijt bent. Bij Dexaprine is dit niet het geval, de energie duurt tenminste acht uur, dat betekend dat je de hele dag volle energie hebt en het belangrijkste van alles de hele dag extra vet verbrand. Je vet verbranding wordt wel met 160% verhoogt en dat de gehele dag. Nog een zeer positief punt aan deze afslank pil is dat je geen spieren verbrand, je zult alleen je vet percentage omlaag zien gaan en je spiermassa behouden.

 Het gebruik van dexaprine:
Als je voor het eerst deze fatburner gebruikt is het aan te raden om met een halve pil te beginnen, de energie rush die je krijgt is zo sterk dat je het langzaam moet opbouwen. Stop na ongeveer 2 maand gebruik van deze pil om verwenning te voorkomen, na een rust periode van 2 a 4 week kan je gewoon weer beginnen met een halve pil en zul je weer het effect goed merken. Als je meer dan een pil gebruikt kun je problemen krijgen met in slaap komen, dit kan zelfs al met een halve pil als je er erg gevoelig voor bent.

 Ingredienten: Dexaprine
 Tri-Phase Ignition System 850 mg Thermogenic Amine Mood Enhancement Complex acacia Rigidula citrus auratium caffeine anhydrous green tea extract Alpha-2 Adregenic Activation Complex: Isopropylactopamine 3,3 Diiodo L-Thyronine, 3,5 Diiodo L-Thyronine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten